Verzenden en retourneren

Bezorgdienst

De artikelen die u heeft besteld, worden via DHL of PostNL op het door u opgegeven afleveradres bezorgd. Indien u niet thuis bent zal de vervoerder het pakket bij de buren aanbieden of mee terugnemen naar het depot en bij u in de brievenbus een kaartje achterlaten met informatie waar het pakket is.

 

Bezorgen op ander adres

U kunt een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laten bezorgen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u dit aangeven op de pagina waar u uw bestelling bevestigt. Daar vindt u ook een mogelijkheid om tekst toe te voegen bij uw bestelling.

 

Verpakkings- en Verzendkosten

De verpakkings- en verzendkosten varieren afhankelijk van afleveradres. Deze kosten worden automtisch berekend zodra u de bestelling in uw winkelwagen daadwerkelijk gaat bevestigen via het afrekenproces. Tijdens dit check-out proces krijgt u duidelijk te zien wat de kosten zijn voordat u uw bestelling bevestigt en betaalt. Wij versturen onze producten in een neutrale verpakking, tegen een standaard tarief van €7,50 verpakkings- en verzendkosten in een aantal Europese landen. Bij een bestelling boven de 250 Euro betaald u GEEN verpakkings- en verzendkosten. Dit standaardtarief geldt voor bijna heel Europa exclusief de eilanden en exclusief postbusnummers. Indien u iets naar een andere locatie wilt laten verzenden is dat ook mogelijk, echter dan moet u vooraf contact opnemen met onze Klantenservice zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

 

Levertermijn

Wanneer de betaling van uw order definitief is bevestigd, wordt de bestelling afgerond en binnen 2 tot 5 werkdagen verzonden. Als u een Airsoft Replica heeft besteld kunnen wij de bestelling pas verwerken na ontvangst van een kopie van een geldige NABV lidmaatschap pas of nummer en een kopie van een legitiematiebewijs. Voor Klanten buiten Nederland, (Belgie etc) hebben wij alleen een kopie van een legitiematiebewijs nodig. Wij sturen u bij verzending een bevestigingsmail toe. Denk eraan dat verzendingen buiten Nederland langer onderweg zijn. Dit kan oplopen tot 7 dagen in vakantieperiode en rond feestdagen. Indien van toepassing vermelden wij in onze mail ook het ‘track en trace’ nummer zodat u de bestelling kunt volgen.

Voor wij tot levering van een bestelling overgaan, kan het zijn dat wij u eerst via telefoon of e-mail benaderen om de juistheid van uw bestelling te controleren. Vermeld daarom bij het registreren altijd een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of een 06-nummer.

 

Artikelen retour sturen

Indien u iets wilt retourneren verzoeken wij u vooraf contact op te nemen met vraag@deairsoftwinkel.com . Stuur ons een mail, en u heeft gegarandeerd binnen 24 uur (alleen op werkdagen) antwoord. Of via het formulier “Herroeping” en stuur dit via de mail naar ons. Let op dat u de artikelen dan binnen 14 dagen na herroeping moet hebben terug gestuurd.

Stuur uw artikelen altijd en alleen retour via een pakketdienst bijvoorbeeld DHL of PostNL, dan ontvangt u een verzendbewijs en kan de retourzending nagezocht worden. De Airsoftwinkel is niet aansprakelijk wanneer een retourpakket zoek raakt.