LCT LCK47 Magazine

De LCT LCK47 PK-248 metalen midcap magazijn heeft een capaciteit van 130 BB’s. Het is speciaal ontworpen voor de LCT AK47-serie AEG’s en biedt betrouwbare prestaties met een realistisch stalen ontwerp. Dit magazijn is ideaal voor serieuze airsoftspelers die op zoek zijn naar een duurzame en betrouwbare aanvulling voor hun LCT LCK47 replica.

PK2481

26.95

Op voorraad

LCT LCK47 Magazine

26.95

Beschrijving

Het LCT LCK47 PK-248 magazijn is een hoogwaardig midcap magazijn met een capaciteit van 130 BB’s, perfect voor de LCT AK47-serie elektrische airsoftgeweren (AEG’s). Dit magazijn is volledig gemaakt van staal, wat zorgt voor een realistische uitstraling en verhoogde duurzaamheid op het slagveld.

Dankzij het metalen omhulsel biedt dit magazijn niet alleen stevigheid, maar ook een tactische, authentieke ervaring die naadloos aansluit op de rest van je replica. Het magazijn is compatibel met verschillende LCT AK-modellen, behalve enkele uitzonderingen zoals de RPD, PKP en PP-19 varianten.

Met zijn midcap ontwerp vermijd je het geluid van rammelende BB’s zoals bij een hicap magazijn, wat dit magazijn ideaal maakt voor stealth-missies. Houd er rekening mee dat het niet compatibel is met andere AK AEG’s buiten de LCT-serie.

Compatibel met: LCT AK-serie AEG’s (uitgezonderd RPD, PKP, PP-19 en enkele andere modellen)