Veilig betalen

Bij DeAirsoftwinkel.com streven we ernaar om jouw winkelervaring zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Daarom bieden wij een breed scala aan betaalmethoden aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Hieronder vindt je alle betaalopties die wij aanbieden:

iDeal

Voor onze klanten in Nederland is iDeal de snelste en veiligste manier om online betalingen te verrichten. iDeal is direct gekoppeld aan jee bankrekening en de betaling wordt meteen verwerkt.

BanContact

Speciaal voor onze Belgische klanten bieden wij BanContact aan. Deze betaalmethode is zeer populair in België en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Visa / Mastercard

Wereldwijd bereik met Visa en Mastercard. Veilig en vertrouwd betalen met je creditcard, waarbij we zorgen voor een beveiligde verwerking van uw transactie.

Apple Pay

Voor een snelle en veilige betaling kun je gebruik maken van Apple Pay. Dit is een handige manier om te betalen met je Apple-apparaten, waarbij je kaartgegevens veilig blijven.

Google Wallet

Google Wallet biedt een simpele en snelle betalingsoplossing, direct vanaf je smartphone. Deze dienst maakt het mogelijk om met enkele tikken te betalen, zonder dat je jouw fysieke portemonnee nodig hebt.

Mocht je vragen hebben over de betaalmethoden of hulp nodig hebben bij het afronden van je aankoop, dan staat onze klantenservice altijd klaar om je te helpen.

Contact opnemen

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op. Wij reageren op werkdagen altijd binnen 24 uur.