Informatie omtrent retourneren

Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kun je deze retourneren. We streven ernaar dat je volledig tevreden bent met je bestelling, maar we begrijpen dat er soms redenen zijn om een product terug te sturen.

Hoe kun je een product retourneren?

Om je bestelling te retourneren, vragen we je eerst het formulier op deze pagina in te vullen. Dit stelt ons in staat om je retourverzoek snel en efficiënt te verwerken. Geef in het formulier duidelijk aan welk product je wilt retourneren en wat de reden van retour is. Na ontvangst van je verzoek zullen we je instructies geven over hoe je het product naar ons kunt terugsturen. Eventuele foto's kun je toevoegen door deze te uploaden.

Kosten van retourneren

De kosten voor het retourneren van een product zijn voor je eigen rekening. Zorg ervoor dat het product goed verpakt is en stuur het terug naar het door ons opgegeven adres. We raden aan om het pakket met een traceerbare verzendmethode te verzenden, zodat je een bewijs van verzending hebt en het pakket indien nodig kunt traceren.

Voorwaarden voor retourneren

Producten moeten binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden. Zorg ervoor dat de producten in de originele staat en verpakking worden teruggestuurd. Producten die beschadigd zijn, gebruikssporen vertonen of waarvan de verpakking ontbreekt, kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Terugbetaling

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen we het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening. We verwerken je terugbetaling met dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling.

Heb je nog vragen of onduidelijkheden over het retourneren van je bestelling, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag verder!

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.