Open Blaster 0.25g Green Tracer BB’s zijn speciaal ontworpen voor gebruik met tracer-units, wat zorgt voor een indrukwekkend lichtspoor tijdens het schieten in het donker. Deze BB’s bieden uitstekende nauwkeurigheid en consistentie dankzij hun precisie-afwerking.

19407

22.95

Op voorraad

Open Blaster 0.25g Tracer BBs Green

22.95

Beschrijving

De Open Blaster 0.25g Green Tracer BB’s van ActionSportGames (ASG) zijn perfect voor nachtelijke airsoftgames. Ze worden opgeladen door een tracer-unit, waardoor ze oplichten tijdens het afvuren, wat zorgt voor een realistisch vuureffect. Deze BB’s zijn biologisch afbreekbaar, gemaakt van PLA, een milieuvriendelijk materiaal dat afkomstig is van hernieuwbare bronnen zoals maïszetmeel. Hierdoor breken ze af bij blootstelling aan vocht en zuurstof, zonder afbreuk te doen aan de prestaties, zelfs in vochtige omstandigheden.

Met een gewicht van 0.25g zijn deze BB’s ideaal voor de meeste AEG’s en bieden ze een optimale balans tussen bereik en nauwkeurigheid. De hoge toleranties van slechts ±0.01mm zorgen voor een perfecte pasvorm in de loop, wat resulteert in een stabiele vlucht en minimale wrijving.

Elke fles bevat 3300 BB’s, wat voldoende is voor langdurig gebruik in intensieve games. Ze zijn ontworpen voor spelers die geen concessies willen doen aan prestaties, zelfs niet in uitdagende omstandigheden.

  • Gewicht: 0.25g
  • Kleur: Groen (lichtgevend in het donker)
  • Aantal: 3300 BB’s per fles
  • Materiaal: Biologisch afbreekbaar PLA
  • Compatibiliteit: Geschikt voor gebruik met tracer-units
  • Diameter Tolerantie: ±0.01mm voor optimale precisie